Hem Vetenskap och teknik När klockor och bilar samarbetar – då bildas denna dyrgrip

När klockor och bilar samarbetar – då bildas denna dyrgrip

förbi admin
0 kommentar

En dröm för klocksamlare

Den nya modellen innebär en dröm för klocksamlare, och den kommer finnas tillgänglig runt om i världen från december, men som sagt handlar det om en väldigt begränsad upplaga i enbart 250 klockor. Prislappen då? Runt motsvarande 400 000 kronor.

Men de som lyckas komma åt en “Neo Bridges Aston Martin Edition” kommer ha något speciellt i sin samling menar Patrick Pruniaux, vd för Girard-Perregaux.

“Samarbetet spelade en aktiv roll i utformningen av denna klocka, där vi tittade på materialen som användes, och på designen av urverket”, säger han och tillägger att den nya modellen är “resultatet av två företag som samarbetar synergistiskt.”

Det samarbetet har lett till en klocka som har skarpa linjer precis som en Super Tourer DB12, där klockfodralet är tillverkat i 45 millimeter titan, och har en svart gummirem med gröna sömmar, skriver Robb Report.

Neo Bridges Aston Martin Edition går i svart, grönt och grått men olika färgtoner upptäckts även vid olika slags belysning. (Foto: Girard-Perregaux)
Neo Bridges Aston Martin Edition
Designen inspireras av bromsarna bakom DB12:s hjul, som visar upp skarpare linjer och extra öppningar. (Foto: Girard-Perregaux)

Läs även:

Episkt: Hans Rolex kan säljas för miljoner – Dagens PS

Aston Martin tar in miljardbelopp i nyemission – Dagens PS

Du kanske också gillar