Hem Vetenskap och teknik Nästa “Assassin’s Creed” utspelar sig i Bagdad | MovieZine

Nästa “Assassin’s Creed” utspelar sig i Bagdad | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

“Assassin’s Creed”-serien återvänder till rötterna i nästa spel, som utspelar sig i Bagdad.

Efter det oerhört framgångsrika och enorma spelet “Assassin’s Creed Valhalla” verkar det som att Ubisoft vill återvända till seriens rötter med nästa del – “Assassin’s Creed Mirage”.

 

Spelet utspelar sig under 800-talet i Bagdad och var tidigare tänkt som en expansion till “Valhalla”, men blir nu ett eget spel. I huvudrollen ser vi Basim Ibn Ishaq, som vi träffade i det spelet. Det sägs att spelet ska utspela sig i en mer fokuserad värld än tidigare och att det kommer fokusera mer på smygande igen.

 

Flera av de här detaljerna avslöjades redan i februari av sajten Bloomberg, men nu har alltså Ubisoft gått ut med att de ska visa mer av spelet den 10 september på Ubisoft Forward.

 

 

 

“Assassin’s Creed Valhalla” är seriens mest inkomstbringande spel och har dragit in över 1 miljard dollar åt Ubisoft, så det är inte konstigt att de väljer att släppa ett nytt snart.

 

Jag gav det 4 av 5 i betyg med orden att det är “ett gediget vikingaäventyr som för konceptet framåt flera steg, men inte utan att samtidigt fortsätta köra det vidare i gamla hjulspår”. Sedan det släpps har det uttökats med en hel del nytt innehåll, som den massiva expansionen “Dawn of Ragnarök”.

 

När “Assassin’s Creed Mirage” släpps är ännu oklart, men jag gissar på att vi kommer få veta mer om det den 10 september.

 

Vad har du tyckt om de senaste årens “Assassin’s Creed”-spel?

Du kanske också gillar