Hem Vetenskap och teknik Netflix försvarar Geralt-bytet i The Witcher: “Ny energi”

Netflix försvarar Geralt-bytet i The Witcher: “Ny energi”

förbi admin
0 kommentar

Menar att Liam Hemsworth kan gynna serien.

Efter uttalanden om att vissa av Netflix-Witchers författare “ogillade” och “hånade” böckerna och spelen, nåddes vi av beskedet om en “switcher” när Henry Cavill hoppade av rollen som Geralt – som i stället går till Liam Hemsworth. Det är oklart exakt varför Cavill lämnar, men klart är att vi måste vänja oss vid en fjärde säsong där Hemsworth kliver in. Den kommande tredje har Cavill.

Netflix försöker nu lugna fansen, som har uttryckt missnöje och masskrivit under protestlistor. Producenterna är spända på den “nya” och “annorlunda” energi som Hemsworth ska bjuda på. Det framkommer under ett brittiskt PR-event inför The Witcher: Blood Origin.

Lauren Schmidt Hissrich, showrunner, menar att förändring kan utveckla serien (via Decider).

You know, I will say that change is also energy. Change also brings about different energy. So, to us, that’s just part of continuing to roll forward into this franchise.

För IGN utvecklar hon ytterligare, och menar att Witcher-serien får “ny energi och kemi som vi ännu inte har upptäckt”. Schmidt Hissrich menar att det är detta som är “kul med tv”, då vi inte vet var och hur äventyret ska sluta. Hon tillägger (tack, Tech Radar) att fansens missnöje har hennes “fulla förståelse”, och även har varit “av största vikt” också för dem.

Tredje säsongen, alltså den sista med Cavill, har premiär i sommar, så vi lär få vänta till absolut tidigast slutet av 2024 innan vi får se vad för “ny energi” Hemsworth kan uppbåda. Troligtvis ännu lite längre. Prequel-serien The Witcher: Blood Origin släpps juldagen, och vi har en trailer.

Du kanske också gillar