Hem Vetenskap och teknik New Vegas-regissören öppen för mer Fallout, Kalifornien lockar

New Vegas-regissören öppen för mer Fallout, Kalifornien lockar

förbi admin
0 kommentar

Inte första gången Obsidian uttryckt intresse.

Risken finns att vi tvingas vänta förskräckligt länge på Fallout 5. Det är visserligen bekräftat att det kommer, men då det ska släppas efter Starfield och The Elder Scrolls VI (i den ordningen) kan vi nog räkna med ett antal år. Fallout 4 har hunnit fylla sju år. Så… hur stillar vi Fallout-hungern?

Tja, Fallout-studion Bethesda och Fallout: New Vegas-teamet Obsidian är ju numer under samma Xbox Game Studios-paraply. Obsidians grundare, Feargus Urquhart, nappar direkt om tillfälle ges.

New Vegas-regissören Josh Sawyer (aktuell som Pentiment-regissör) ger sig nu in i diskussionen. För Kinda Funny Games berättar han att New Vegas-produktionen var “galen” (18 månader kort), men också “extremt meningsfull och extremt fantastisk”. Han är öppen för en Fallout-comeback.

I love Fallout, I love the setting, I could see myself working in it again, but you know, we’ll see where the future takes me.

På frågan om var ett sådant spel skulle kunna äga rum är han osäker, men lyfter fram New Orleans, Mellanvästern och Kalifornien, vilket förstås får oss att tänka på modden New California.

Tidigt i år tisslades det om att Microsoft förde diskussioner med Obsidian om en Fallout: New Vegas-uppföljare. Inget är officiellt bekräftat. Vi ska också ta med i våra beräkningar att Obsidian också arbetar med Avowed och The Outer Worlds 2. De har helt klart rpg-händerna fulla.

Du måste ha Javascript aktiverat för att delta i omröstningar.


Du kanske också gillar