Hem Vetenskap och teknik Nu kan du bygga in en skärm i din stationära dator. Smidigt om du inte har plats för ytterligare en skärm på skrivbordet.

Nu kan du bygga in en skärm i din stationära dator. Smidigt om du inte har plats för ytterligare en skärm på skrivbordet.

förbi admin
0 kommentar
Nu kan du bygga in en skärm i din stationära dator. Smidigt om du inte har plats för ytterligare en skärm på skrivbordet. | Feber / PC28 i dag


33 i går

s
Logga ut

Logga inSkaffa Premium!Nu kan du bygga in en skärm i din stationära dator


Smidigt om du inte har plats för ytterligare en skärm på skrivbordetFoto: ASRockKänner du att det börjar bli lite trångt på skrivbordet men ändå skulle vilja ytterligare en skärm till din dator så kanske den här lösningen skulle kunna vara intressant. ASRock har börjat sälja en extraskärm som är avsedd att montera på sidan av en stationär dator som synes på bilderna här ovanför.

ASRocks “13.3” Side Panel Kit” består av en 13,3 tum stor IPS-LCD-skärm med LED-bakbelysningen samt lite tejp och kabelklämmor för att fästa skärmen på datorn. Skärmen är i formatet 16:9 och har en upplösning på 1920×1080 pixlar, en uppdateringsfrekvens på 60Hz och kan visa 16,7 miljoner färger.

Det bör nämnas att ASRocks extraskärm är avsedd att fästas på datorchassin med transparenta höljen samt att skärmen måste kopplas in till datorn via en Embedded DisplayPort (eDP), något som kanske inte är supervanligt på datorer.

Vad ASRock vill ha för sin extraskärm för stationära datorer har vi inte hittat några uppgifter om än så länge.


asrock.com


PC, Skärm,

skärmar,

extraskärm,

stationära datorer,

asrock


Via

tomshardware.comBild till artikel


Foto: ASRock

Bild till artikel


Foto: ASRock
Annons från

TumnagelAnnonsAnnons från

TumnagelAnnons
36.8°

0

Wille Wilhelmsson

Wille Wilhelmsson


i dag kl 18:00

Nu kan du bygga in en skärm i din stationära dator


Smidigt om du inte har plats för ytterligare en skärm på skrivbordet36.8°


0
Du kanske också gillar