Hem Vetenskap och teknik Nu kommer tredje generationen Motorola Razr till Sverige. Tredje gången gillt?

Nu kommer tredje generationen Motorola Razr till Sverige. Tredje gången gillt?

förbi admin
0 kommentar

Motorolas resa med Razr har varit allt annat än bra, i alla fall här i Sverige. Ettan var lite fascinerande men alldeles för dyr för vad man egentligen fick. Och till Sverige kom den riktigt aldrig. Men tvåan skulle det bli andra bullar och tillgängligheten bättre. Vi fick leka med den i en timme men något recensionsexemplar kom aldrig. Oklart om den kom i butik eller om någon köpte den. För tredje generationen blir det kanske bättre, men vi har inte så stora förhoppningar helt ärligt. Det har inte ens kommit recensionsexemplar hit.

Efter att ha släppts i slutet av sommaren i Kina så är nu trean här, eller Motorola Razr 2022 som den heter. Själva grunddesignen känner vi igen även om vi inte fått någon underläpp som första hade, och de klassiska varianterna från förr. Bäst är väl kanske det även om det var charmigt.

Skärmen är i år på 6,7 tum och det är en P-OLED-skärm som knatar på i upp till 144 Hz. HDR10+ och 100% DCI-P3 låter lovande. Upplösningen är 2400×1800 pixlar. Skärmen är så klart vikbar och det löses av ett gånggärn som ska gå att ställa i vilket läge som helst.

På utsidan finns en mindre skärm som i år är 2,7 tum och har upplösningen 800×573 pixlar. På den kan man göra lite snabba saker med vissa appar, som att styra musik, svara snabbt på ett meddelande eller så kan man använda den när man tar bilder på sig med stora kameran. Den är på 50 megapixlar och Motorola är stolta över att man har fått in den i en vikbar telefon. Denna kan levererar video i 8K 30 FPS. Det finns även en ultravidvinkel på 13 megapixlar.

På insidan hittar vi Snapdragon 8+ Gen 1 med 8 GB RAM och 256 GB lagring. En kul grej är att man fått in stereohögtalare med Dolby Atmos. Man levererar även Wi-Fi 6E.

Mobil, Motorola,

razr,

vikbart

Bild till artikel

Bild till artikel

Bild till artikel

Bild till artikelBild till artikel

Bild till artikelBild till artikel

Bild till artikel

Bild till artikel

Bild till artikel

Bild till artikel

Bild till artikelBild till artikelBild till artikel

Bild till artikel

Bild till artikel

Bild till artikelMotorola lanserar nya vikbara Razr
Efter det inställa lanseringseventetTumnagel

40.5°
Vi packar upp Motorola Razr
En ikon kommer tillbaka!Tumnagel

52.9°
Ny version av Motorola Razr är här!
5G, ny design men samma principTumnagel

38.4°
Motorola verkar återigen ha leveransproblem med Razr
Men vi har pillat på 5G-versionenTumnagel

37.9°


Du kanske också gillar