Hem Vetenskap och teknik Nyheter på gång för WhatsApp

Nyheter på gång för WhatsApp

förbi admin
0 kommentar

WhatsApp är Spaniens utan tvekan mest populära mobilapplikation för att skicka meddelanden, bilder, video och ljud. Den används både för privatbruk och professionellt av de flesta företag. Nu kommer det att rullas ut ett antal nya verktyg.

Det kommer personliga avatarer med vilka användare kan delta i videosamtal. Dessa bilder kan också användas och delas i form av ”klistermärken” både i privata konversationer och i gruppchattar.

Och inte bara det, utan du kan också redigera avataren från en ny sektion för att anpassa det fysiska utseendet i detalj och på så sätt få den att likna sin skapare så mycket som möjligt.

Dessa personliga avatarer kommer snart att anlända i beta-testläge på Android-enheter och det förväntas att de senare kommer att utökas till iOS, men för närvarande är det okänt datum då de kommer att vara tillgängliga.

Dessutom är detta på gång:

  • Reaktioner med fler emojis. För tillfället är reaktionerna begränsade till 5 emojis, men snart kommer vi att ha en ny ”+”-knapp med vilken du kan reagera med vilken emoji som helst på tangentbordet.
  • Undersökningar. Det är något som har ryktats länge och som skulle kunna revolutionera era gruppchattar, det finns redan bilder på hur de kommer att se ut och det är en funktion som borde komma snart.
  • Nytt verktyg för att sudda ut detaljerna i ett foto. Det här verktyget tillåter oss att göra vissa delar av ett foto suddiga så att de inte är läsbara eller tydligt synliga innan de skickas. Den testas redan i betaversionerna.
  • Skapa beställningar. WhatsApp Business kommer snart att lansera en funktion som gör att du kan skapa beställningar direkt från applikationen. Det kan göra appen till ett nytt sätt att handla och spåra försändelserna.
  • WhatsApp förbereder också en förändring i vissa emojis som kommer att animeras när de skickas.

Du kanske också gillar