Hem Vetenskap och teknik Nytt “Aliens”-spel är redo att skrämma slag på oss | MovieZine

Nytt “Aliens”-spel är redo att skrämma slag på oss | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Blodtörstiga xenomorfer, skräck och action väntar i spelet “Aliens: Dark Descent”.

Genom åren har en rad olika spel baserade på filmserien “Alien” kommit, som den moderna klassikern “Alien: Isolation” där vi får följa dottern till Ellen Ripley i ett skrämmande äventyr eller det mindre lyckade “Aliens: Fireteam Elite”.

 

Under gårdagens presentation Summer Games Fest fick vi se ett helt nytt spel, kallat “Aliens: Dark Descent”, som ska släppas till Playstation, Xbox och PC under 2023.

 

– Vi är hedrade att få samarbeta med 20th Century Studio och Disney på ett nytt projekt från denna utpräglade franchise, samt att få samarbeta med våra utmärkta partners på Tindalos Interactive. Deras expertis, talang och passion för licensen kommer att göra det här till ett ikoniskt nytt kapitel i “Alien”-serien”, säger John Bert, vd på Focus Entertainment.

 

 

“Aliens: Dark Descent” beskrivs som ett actionspel för en spelare med en ny berättelse där vi kommer få kämpa mot de ikoniska xenomorferna som en grupp marinsoldater på planeten Lethe.

 

Till skillnad från “Alien: Isolation” verkar det här spelet låna mer inspiration från filmen “Aliens” av James Cameron från 1986, så vi ska troligtvis vänta oss något mer action framför skräck.

 

– Vi är glada över att få fortsätta expandera på den älskade “Alien”-serien med en djup upplevelse för en spelare tack vara de skarpa sinnen från våra vänner på Focus och Tindalos. Fans av serien blir nog glada över att få hoppa in i en ny genreupplevelse och ett nytt spännande spel som inte liknar något av våra tidigare “Alien”-spel, säger Luigi Priore, vicepresident på Disney, Pixar och 20th Games.

 

Vilket är det bästa “Alien”-spelet?

Du kanske också gillar