Hem Vetenskap och teknik Planetside 2 slår rekord i flest spelare i en och samma FPS-strid

Planetside 2 slår rekord i flest spelare i en och samma FPS-strid

förbi admin
0 kommentar

Planetside 2 må vara hyfsat gammalt vid det här laget, men än finns det klös i katten. Förra året fyllde det nio år och fick i samband med det en hel ny kontinent och ett nytt system för hur de olika fordonen färdas i och över vattnet. I år fyller spelet alltså tio år, och som en del av firandet ville utvecklaren Daybreak Games samla en stor del av spelarskaran för att slå världsrekord i flest antal spelare i en och samma FPS-strid.

Och trots like bök med vilken server som rekordet skulle sättas på gick det vägen, och dessutom på två servrar samtidigt. På servern Emerald samlades 1228 spelare och på Amerish slöt 1241 stycken upp, vilket innebär att båda slog det tidigare världsrekordet på 1158. Och då rapporterar många spelare att de fastnade i kön för att komma in på servrarna och alltså inte kunde vara med.

Den tidigare rekordhållaren behöver dock inte hänga läpp, eftersom det också var Planetside 2. Alla deltagare på de båda servrarna kommer att få speciella titlar i spelet som tack för att de var med. Nedan ser ni en av många spelarskapade videor från händelsen.

Du kanske också gillar