Hem Vetenskap och teknik Playstation 5-version av “The Last of Us 2” kan vara nära | MovieZine

Playstation 5-version av “The Last of Us 2” kan vara nära | MovieZine

förbi admin
0 kommentar

Förra året släppte utvecklaren Naughty Dog en full remake av Playstation 3-spelet “The Last of Us Part 1” till Playstation 5 med kraftigt uppgraderad grafik.

En Playstation 5-version av “The Last of Us Part 2” uppges ha skymtats i Playstation Networks databas av Twitter-kontot Playstation Game Size. Detta tyder på att en Playstation 5-version av det hyllade actionäventyret kan släppas inom kort.

 

Tidigare uppgifter har pekat på att utvecklaren Naughty Dog jobbar på en “remaster”-version av “The Last of Us Part 2”. Exakt vad den skulle kunna innehåll är däremot okänt. Förra året släppte Naughty Dog en full remake av Playstation 3-spelet “The Last of Us Part 1” till Playstation 5 med kraftigt uppgraderad grafik.

 

I dagsläget är “The Last of Us Part 2” bara tillgängligt på Playstation 4, även om den versionen också går att köra på en Playstation 5. Att köra Playstation 4-spelet på en Playstation 5 gör också så att spelet får några mindre grafiska förbättringar, förutsatt att en kostnadsfri uppdatering laddas ner. 

 

Du kanske också gillar