Hem Vetenskap och teknik Razer släpper Kishi V2. Ny handkontroll för mobilspelande på Android-mobiler.

Razer släpper Kishi V2. Ny handkontroll för mobilspelande på Android-mobiler.

förbi admin
0 kommentar

Razer har släppt en ny version av sitt mobiltillbehör Kishi, ett tillbehör som gör mobilen lite mer lik en handhållen en spelkonsol.

Kishi V2 är försedd med mekaniska mikrobrytare vilket kan ge en klickkänsla liknande den som finns på traditionella handkontroller. Det går att justera längden på Kishi V2 vilket gör att den ska passa de flesta Android-telefoner på marknaden, även sådana med skyddsskal på. Razer skickar även med appen Nexus till Kishi V2, se bild nedan, vilken är en slags spelhub som Kishi-användare kan använda för att samla spelen som finns på mobilen.

Kishi V2 är försedd med USB-C-uttag vilket gör att det går att ladda mobilen samtidigt som man använder Kishi V2 för att spela. Det finns dock inget hörlursuttag vilket innebär att man måste använda trådlösa hörlurar, eller spela utan ljud, om man inte vill sprida mobilens ljud till alla runt omkring sig.

Razer släpper Kishi V2 till Android-mobiler nu och tillbehöret kostar cirka 120 euro. En iPhone-version av Kishi V2 är på ingång men exakt när denna släpps finns det än så länge inga uppgifter om.

Du kanske också gillar