Hem Vetenskap och teknik Säljes: Cykeldator iGS620 med GPS, Watt, mm. Inklusive Garminfäste

Säljes: Cykeldator iGS620 med GPS, Watt, mm. Inklusive Garminfäste

förbi admin
0 kommentar

För att Köp & Sälj ska fungera måste du ha Javascript aktiverat och om du har någon AdBlocker installerad behöver du vitlista Happyride.se

Köpte den här tillfälligt då jag glömde min cykeldator i sommathuset. Den har funktioner som är väldigt lik Gatmin och fästet ör också samma. Säljs av TCM i Tyresö för 1700 kr. Använd 3 gånger. Mäter med gps, watt m.m.

“iGPSport iGS620 — Prisvärd Cykeldator som kan mäta sig mot konkurrenter för dubbla priset

iGPSport tillverkar några av marknadens mest prisvärda cykeldatorer. Med en 2,2 tum stor färgskärm, 4GB minne, nedladdningsbar karta via Wifi, uppkoppling mot smartphone för samtal och sms, live track-funktion med mer är iGPS620 en cykeldator som står sig mot konkurrenternas betydligt dyrare varianter. En riktigt prisvärd dator som passar utmärkt även till den mest seriöse tävlingscyklisten!

iGPSport iGS620 med mängder av funktioner

Cykeldatorn har inbyggd Bluetooth, som gör att du kan ansluta den till din mobiltelefon samt till alla möjliga tillbehör så som pulsband, effektmätare, kadenssensorer med mer. Den har även en funktion för notifikationer, så att du ser direkt på skärmen på cykeldatorn när någon ringer eller när du får ett sms till exempel. När passet är klart analyserar du det enkelt i iGPSports egen app eller på iGPSport’s webbsida genom att ladda upp passet i deras webbtjänst eller i appen. Detta fungerar på precis samma sätt som hos de betydligt dyrare alternativen från andra tillverkare, och är väldigt smidigt. Dessutom är iGPSport iGS620 naturligtvis kompatibel med appar som Strava och liknande för alla oss Strava-nördar!

Vattentät konstruktion och över 20 datasidor

Cykeldatorn har upp till 10 olika datafält samt 5 sidor där man kan ställa in dem som man vill. Datorn är såklart vattentät enligt IP-klassningen IPX7 så att du inte behöver oroa dig för att använda den ens på de allra regnigaste dagarna på året. Laddningen sker enkelt via en vanlig USB kabel (medföljer).

En riktigt bra cykeldator med mängder av funktioner, som utan problem kan mäta sig med cykeldatorer med dubbla priset på prislappen!”

Fakta

Pris: 850 Kr
Årsmodell: 2023
Län: Stockholm
Plats: Hammarby sjöstad
Publicerad: 5 timmar sedan

Relaterade annonser

Visa mer

Du kanske också gillar