Hem Vetenskap och teknik Skynda hämta Gloomhaven och Ark: Survival Evolved gratis hos Epic

Skynda hämta Gloomhaven och Ark: Survival Evolved gratis hos Epic

förbi admin
0 kommentar

Ni har till i morgon på er.

Några gratisspel sitter aldrig fel, och veckans skörd från Epic Games Store går inte av för hackor och täcker vitt skilda genrer. De har redan varit tillgängliga i några dagar redan och i morgon är det dags för två nya gratisspel, så se till att hämta dem om ni är sugna.

Först ut är Gloomhaven, som är den digitala versionen av det enormt uppskattade brädspelet med samma namn. I detta taktiska spel ger man sig ner i underjorden och ut i skogen för att utföra uppdrag, klara sig genom event och slåss mot monster i turordningsbaserade strider. Det går utmärkt att spela ensam, men spelet stödjer även co-op online för upp till fyra spelare. Ni hämtar spelet här. Vill man inte lira på pc så ska det även komma till konsoler under 2023.

Det andra spelet är Ark: Survival Evolved, som nog får anses vara lite av en modern klassiker inom överlevnadsgenren (och som ska få en uppföljare nästa år). Där måste man hugga, hacka, skörda, bygga och odla för att kunna tämja allt starkare dinosaurier. Detta sker vanligtvis även med andra spelare på servern, så det gäller även att passa sig för mänskligt motstånd. Ni hämtar spelet här.

Du kanske också gillar