Hem Vetenskap och teknik Sony säger hejdå PlayStation Plus Collection. Tjänsten försvinner 9 maj.

Sony säger hejdå PlayStation Plus Collection. Tjänsten försvinner 9 maj.

förbi admin
0 kommentar

Igår släppte Sony fyra nya spel till PlayStation Plus Collection och uppgav i samband med det att man snart kommer att sluta erbjuda tjänsten. PlayStation Plus Collection har gett PlayStation Plus-abonnenter möjlighet att ladda ner några klassiska spel gratis varje månad men nu ser det alltså ut att vara slut med det. I ett mail skriver Sony om att man nu lägger ner PlayStation Plus Collection:

“Från den 9 maj kommer PlayStation®Plus-samlingen inte längre att vara tillgänglig som en PlayStation Plus-förmån. Du kan lägga till spel från PlayStation Plus-samlingen i ditt spelbibliotek före den 9 maj och spela när du vill i framtiden så länge du har ett aktivt PlayStation Plus-medlemskap.
PlayStation Plus-spelkatalogen, månadens spel och andra befintliga förmåner påverkas inte av den här ändringen.”

Det kommer dock inte att vara helt slut med bonusspel för PlayStation Plus-abonnenter. I ett blogginlägg skriver Sony att man fortsatt kommer att lägga till nya titlar till PlayStation Plus-biblioteket och uppmanar abonnenter att kolla in där lite då och då för att se vilka nya titlar som släppts.

De fyra nya spel som presenterades till PlayStation Plus Collection är Evil Dead: The Game, OlliOlliWorld, Destiny 2: Beyond Light och Mafia: The Definitive Edition vilka går att ladda ner från och med 7 februari.


blog.playstation.com


Spel, Sony,

playstation plus collection,

hejdå


Tack till Flumbo
Annons från
AnnonsAnnons från

TumnagelAnnons
Du kanske också gillar