Hem Vetenskap och teknik Sony visar lite av funktionerna i PS VR2. Nästa VR-headset till PlayStation får lite balla funktioner.

Sony visar lite av funktionerna i PS VR2. Nästa VR-headset till PlayStation får lite balla funktioner.

förbi admin
0 kommentar

Sony har visat upp lite av de funktioner som kommer inkluderas i PlayStation VR2, deras kommande virtual reality-headset till PlayStation 5.

En av funktionerna är att spelare kommer att kunna streama hur det ser ut när de spelar olika VR-spel via en PS5 HD Camera som är kopplad till PlayStation 5. Ni kan kolla in ett exempel på hur det skulle kunna se ut på bilden här ovanför. Det kommer även att finnas en så kallad “see through”-funktion vilken gör att spelare kan se vad som finns i “den riktiga världen” utan att behöva ta av sig headset, se bildexempel nedan.

PS VR2 kommer även att få en funktion som gör det möjligt för spelaren att anpassa inom vilket område användaren kan röra sig i det fysiska rummet, något som kanske kan vara intressant för att förhindra att spelaren travar in i möbler eller river ner saker i den fysiska världen. Skulle spelaren vara på väg att röra sig utanför det anpassade spelområdet under spelets gång så kommer det att komma upp en varning om detta i headsetet. Här nedanför hittas bilder som visar hur spelare kan anpassa spelområdet samt hur varningen kan se ut när spelaren närmar sig gränsen för detta område.

Sony har än så länge inte meddelat när man planerar att släppa PS VR2 eller vad detta kommer att kosta.

Du kanske också gillar