Hem Vetenskap och teknik Spana in en vacker videogenomgång av kommande A Plague Tale: Requiem

Spana in en vacker videogenomgång av kommande A Plague Tale: Requiem

förbi admin
0 kommentar

Uppföljaren till den omtyckta AA-titeln från Asobo Studio.

Asobo Studio skapar inte bara flygsimulatorer, utan drömmer sig även tillbaka till en alternativ historia med galna pestråttor och mer eller mindre oskuldsfulla barn på flykt. A Plague Tale: Innocence hette det första spelet, och i höst – 18 oktober – kommer den efterlängtade uppföljaren, A Plague Tale: Requiem.

Asobo har inte varit blyga när det kommer till att visa upp bilder och videor från spelet, och i dag har vi fått en guidad genomgång av vad vi har att vänta. Spelet utspelar sig några månader efter slutet på första spelet, så har man planer på att spela det kan det vara värt att hoppa över den här videon, eftersom den kan spoila en del av handlingen.

Spelet är bedårande vackert och detaljrikt, och det verkar som att vi kommer att få njuta av lite lugnare segment där vi inte aktivt jagas, som en mässa med diverse aktiviteter. Men det hela urartar givetvis i att syskonparet måste fly, och i videon får vi se prov lillebror Hugos nya förmågor.

Den 18 oktober är det alltså dags till pc, Xbox Series X/S, Playstation 5 och Nintendo Switch (streamat). Det blir dessutom tillgängligt på Game Pass direkt vid släppet.

Du kanske också gillar