Hem Vetenskap och teknik SYNCED får en öppen beta 10 december

SYNCED får en öppen beta 10 december

förbi admin
0 kommentar

SYNCED är en kommande så kallad looter-shooter från NexT Studios och Level Infinite. Spelet öppnar sina dörrar för första gången i en betatest nu den 10 december. Testen kommer att vara enbart för samarbetslägena (PvE) och håller på ända till den 15 januari nästa år. Den är öppen för PC-spelare, som kan ladda ned betaklienten via Steam eller den officiella hemsidan.

I SYNCED har mänsklighetens teknologi gått bärsärkagång i en händelse som kallas Kollapsen. Högteknologiska nanomaskiner, eller naniter, muterade döda människor till ett slags cyberzombier. Skadeverkan har dock minimerats till utbrottsområdet, Meridian, där du och andra vässade ”runnners” tar er an de cyberodöda.

Kort uttryckt är SYNCED en online looter-shooter med slumpelement (rogue), beska färger och högteknologisk arsenal. Kameran är tredjeperson ochligger alltså bekvämt bakom spelarens ena axel. SYNED utlovar olika karaktärsklasser som kan kombineras fritt i varje lag om tre runners.

Låter SYNCED som något för dig kan du som sagt delta i betatesten mellan den 10 decemer 2022 och 15 januari 2023, dock bara på PC. Spelet kommer även att släppas till Xbox Series X|S och PlayStation 5, troligtvis någon gång under nästa år.

Du kanske också gillar