Hem Vetenskap och teknik Testa SpyderX Elite till specialpris – kalibrera skärmen på mindre än två minuter

Testa SpyderX Elite till specialpris – kalibrera skärmen på mindre än två minuter

förbi admin
0 kommentar

SpyderX Elite från Datacolor är en riktigt snabb enhet för att kalibrera din laptop eller externa skärm och ge dina bilder en så korrekt färgåtergivning som möjligt. Passa på att testa Datacolors snabbaste färgkalibrator med cirka 1500 kronor i rabatt.

För en fotograf som vill att färgerna i sina bilder ska bli så korrekta som möjligt är det viktigt att kalibrera skärmen. SpyderX Elite är något av det bästa du kan köpa. Den klarar av att kalibrera en skärm på mindre än två minuter såväl i studion som ute på fält.

Kalibratorns optiska system ger en högre nivå av tillförlitlighet med mer korrekta skärmfärger, skuggdetaljer och bättre vitbalans.

Sensorns är helt täckt och linsskyddet är intregrerat i enheten för att SpyderX Elite ska vara det första alternativet för fotografen som är ute i fält – när ljusförhållanden ändrar sig snabbt behöver fotografen snabbt kunna kalibrera laptopskärmen för att kunna redigera sina bilder på plats.

Testa SpyderX Elite med 1500 kronor rabatt

Ett obegränsat antal skärmar kan kalibreras och flera skärmar kan även kalibreras tillsammans med hjälp av StudioMatch-funktionen. För den som kräver extra stor tillförlitlighet finns möjlighet till utförlig skärmanalys för att se hur skärmen presterar – till exempel kan man se huruvida skärmen tappar i prestanda över tid.

Bland de professionella verktygen finns även Soft proofing för emulering av utskriftsresultat med olika målmedia. Experpanelen ger tillgång till omfattande inställningar och oändligt antal val av kalibreringsparametrar för den som vill ha extra mycket kontroll.

För att kunna ge den bästa hjälpen är inte Datacolors support outsourcade till tredje part utan sitter in-house. Professionella fotografer och IT-experter får fri assistans från kundsupporten.

Just nu kan du köpa SpyderX Elite till specialpris. Med rabatten kostar färgkalibratorn 159 Euro istället för 279 Euro. Rabatten är tillgänglig via denna länk: try-spyder.datacolor.com/spyder-Europe

TEXT: Datacolor

 

Du kanske också gillar