Hem Vetenskap och teknik Tips på tre billiga laptops att hålla utkik efter under Black Friday

Tips på tre billiga laptops att hålla utkik efter under Black Friday

förbi admin
0 kommentar

Black Friday 2022

Årets Black Friday närmar sig med stormsteg och Black Week drar igång om bara några dagar. Om du vill shoppa teknikprylar från fler kategorier under årets stora reafest, kan du kolla in våra övriga Black Friday-artiklar:

Gaminglaptops (Öppnas i ny flik) | Laptops (Öppnas i ny flik) | iPhones (Öppnas i ny flik) | Mobiler (Öppnas i ny flik) | Kameror (Öppnas i ny flik) | TV-apparater (Öppnas i ny flik) | Hörlurar (Öppnas i ny flik)

Årets Black Friday (Öppnas i ny flik) närmar sig med stormsteg. Den stora reafesten kommer att inledas med Black Week den 21 november, medan själva Black Friday infaller den 25 november. Om du vill köpa en billig laptop (Öppnas i ny flik) är det ett utmärkt tillfälle att göra det under Black Friday. Vi får vanligtvis se ett gäng fina rabatter på laptops från olika tillverkare och i ett gäng olika prisklasser. Det är ofta äldre modeller som får fina rabatter under reafesten, men om du inte behöver det allra senaste är det en perfekt möjlighet att klicka hem en billig laptop till ett riktigt fyndpris.

Här nedanför har vi samlat tre laptops som vi tror kan dyka upp med fina rabatter under årets Black Friday. Man kan aldrig veta med säkerhet vad som dyker upp, men vi rekommenderar att du håller lite extra utkik efter dessa modeller. 

Black Friday-rabatter på Surface Laptop 4 

En Surface Laptop 4 står öppnad på ett bord bredvid ett block, en kaffekopp och ett gosedjur.

Surface Laptop 4 är företagets tidigare toppmodell. (Image credit: Future)

Microsoft Surface Laptop 4 (Öppnas i ny flik) har fått titeln bästa Windows-laptop i vår topplista över bästa laptops (Öppnas i ny flik). Det är en fantastisk laptop med en vacker PixelSense-pekskärm som får den att sticka ut ur mängden. Byggkvalitet och design håller absolut toppklass och du får också ett bekvämt tangentbord som är en ren fröjd att skriva på. Vad som bådar gott för Black Friday-rabatter på Microsoft Surface Laptop 4 är att den nyligen fick en efterföljare i form av Surface Laptop 5 (Öppnas i ny flik), som tagit över som företagets toppmodell. Det betyder att återförsäljare troligen kommer att vilja sälja slut på sina lager av den äldre modellen för att göra plats för den nya, vilket innebär stora chanser för fina rabatter under Black Friday.

Du kanske också gillar