Hem Vetenskap och teknik Xbox Live: Fixade problem för att spela spel, moln och COD: Warz …

Xbox Live: Fixade problem för att spela spel, moln och COD: Warz …

förbi admin
0 kommentar

Uppdatering: officiell profil Xbox-support Med en Tweet som problem med lansering av digitala spel, molnspel, fjärrspel och buggar relaterade till Call of Duty: Warzone på Xbox Series X | S, Xbox One och 360 var Löst. Förhoppningsvis har Microsofts tekniker den här gången hittat en definitiv lösning för de brister som uppstod periodvis under helgen.

sFölj det ursprungliga inlägget:

mig Problem från Xbox Live Det verkar som om det ännu inte är helt löst, med användare som återigen rapporterar problem med Starta nedladdade spel och appar Dra fördel av molnspel och fjärrspel med Xbox Series X | S, Xbox One och 360.

Problemen började på fredagskvällen och fortsatte med jämna mellanrum under hela helgen. Nödsituationen verkar vara över i morse, men nu säger det officiella Xbox-supportkontot jag spelare i Europa Har problem med att starta nedladdade spel eller molnspelssessioner igen. Dessutom, i det andra inlägget, rapporterades även fel vid anslutning till servrarna för Call of Duty: Warzone.

Du kan övervaka statusen för Xbox Live Services när som helst via den officiella statussidan, som kan nås på det här är adressen. Förhoppningen är naturligtvis att Microsoft-team kan fixa Xbox Live-brister inom de närmaste timmarna, denna gång permanent. Vi kommer inte att underlåta att uppdatera dig om det finns några nyheter i detta avseende.

Har också problem med Xbox Live på Xbox Series X | S, Xbox One och 360 vid dessa tider? Låt oss veta i kommentarerna.

Du kanske också gillar