keskiviikko, 3 heinäkuun

Coldplayn Helsingin-keikkojen liput seisovat lippujen jälleenmyyntisivustolla. Yhtye esiintyy Olympiastadionilla heinäkuun lopussa.

Kymmenet Coldplay-fanit ovat päättäneet myydä satoja euroja maksavat lippunsa Fansale-sivustolla. Se on lippujen jälleenmyyntisivusto.

Hinnat pomppasivat viime kesän virallisessa lipunmyynnissä taivaisiin, kun käytössä oli ensimmäistä kertaa dynaaminen hinnoittelu. Dynaamisessa hinnoittelussa lipun hinta nousee kysynnän mukaan.

Nyt osa kalliista lipuista näyttää päätyneen Fansalen myyntilistoille. Se on erikoista, sillä virallisessa lipunmyynnissä kalliitkin liput ostettiin sekunneissa.

Liput myytiin viime vuoden heinäkuussa hurjaa tahtia ja monet jäivät nuolemaan näppejään. Lippuja myynyt Lippupiste sai tuolloin osakseen paljon kritiikkiä siitä, että lippujen ostoa joutui jonottamaan monta tuntia. Lippuja ei odotuksenkaan jälkeen välttämättä saanut.

Väärillä lipuilla käännytetään ovelta

Fansale-sivuston kerrotaan olevan Coldplayn Helsingin-keikkojen ainoa virallinen lippujen jälleenmyyntisivusto, jolla lippujen ostaminen ja myyminen on turvallista. Lipuista voi pyytää sivustolla enimmillään saman hinnan kuin niistä on maksettu.

Liput kannattaa ostaa viralliselta sivustolta myös siksi, että väärennetyn lipun ostaneet täytyy käännyttää ovelta, huomauttaa Lippu.fi:n toimitusjohtaja Juhana Stenbäck Svenska Ylelle.

Brittiyhtye Coldplay myi jo viime kesänä täyteen neljä iltaa Olympiastadionilla. Liput haltuunsa saaneiden ei tarvitse kauaa odottaa, sillä keikkoihin on enää kuukausi. Coldplay esiintyy Olympiastadionilla 27.–28. ja 30.–31. heinäkuuta.

Jaa.
Exit mobile version