tiistai, 15 lokakuun

Kamala Harris esittää uutena kampanjateemana kannabiksen laillistamista koko liittovaltion alueella.

Demokraattien presidenttiehdokas Kamala Harris on jatkanut mustien miesäänestäjien käännyttämistä puolelleen.

Harris julkisti maanantaina nettisivullaan uusia teemoja, jotka hän oli suunnannut nimenomaan silmällä pitäen mustia miesäänestäjiä.

Harrisin tuoreissa kampanjateemoissa on muun muassa se, että kannabiksen kasvatus, jakelu ja hallussapito laillistettaisiin koko liittovaltion alueella.

Harrisin ajatus on, että kannabiksen laillistaminen toisi kaikki Yhdysvaltain kansalaiset lain edessä tasa-arvoiseen asemaan. Kannabis on laillinen lääkekäytössä yli puolessa osavaltioita ja viihdekäytössäkin liki puolessa.

Harris tavoittelee lisäksi sitä, että laillistaminen loisi maahan kukoistavan kannabiksen kasvatusbisneksen, joka tarjoaisi muun muassa mustille miehille työtä ja toimeentuloa.

Pienlainojen anteeksiantoa

Kamala Harrisin yhtenä uutena kampanjateemana on myös se, että pienyritystoimintaan annettavia pienlainoja voitaisiin antaa anteeksi. Harris tarjoaa miljoonalle pienyrittäjälle tällaista mahdollisuutta.

Harris tahtoo tarjota mustille miehille kaiken kaikkiaan enemmän mahdollisuuksia luoda työuria.

Demokraattien presidenttiehdokas Harris laittaisi myös lisää rahaa siihen, että Yhdysvaltoihin saataisiin enemmän muistia miesopettajia.

Yhtenä esityksenä on lisäksi se, että mustien miesten terveysoloja parannetaan.

Tuoreimmissa mielipidetiedusteluissa Harrisin osuus mustista äänestäjistä on vajaat 80 prosenttia. Joe Bidenin osuus viime vaaleissa oli yli 90 prosenttia.

Jaa.
Exit mobile version