maanantai, 7 lokakuun

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen haki Rush Factory -tapahtumayhtiötä konkurssiin viime viikolla.

Rush Factory on rakentanut Varsinais-Suomeen Maskuun hallin, jota se rahapulassa myy tällä hetkellä. Kuva: Eino Kossila / Yle

Helsingin pörssin pienin yhtiö Rush Factory on säästymässä toistaiseksi konkurssilta.

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen haki muun muassa väriestejuoksutapahtumista tunnetun yhtiön konkurssia viime viikon keskiviikkona Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta.

Nyt konkurssihakemus on käräjäoikeudessa peruttu. Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen viestinnästä vahvistetaan Ylelle, että hakemus on peruttu, koska Rush Factoryn avoimet saatavat on kuitattu.

Rush Factory kertoi viime viikolla omilla verkkosivuillaan julkaistussa tiedotteessa, että konkurssihakemuksessa on kyse maksamattomista työnantajan eläkevakuutuksista. Rush Factoryn osalta summa on vajaa 30 000 euroa ja tytäryhtiön osalta noin 17 000 euroa. Ilmarinen haki myös tytäryhtiötä konkurssiin.

Myös Rush Factory kertoo, että se on maksanut velkansa Ilmariselle.

Rush Factoryn Varsinais-Suomen Maskussa sijaitsevan hallirakennuksen yli puolen miljoonan euron velka erääntyi syyskuun lopulla. Ylellä ei ole tietoa, miten myynti on edennyt. Yhtiö yritti vielä syyskuussa myydä hallia 1,3 miljoonan euron hintaan. Yhtiö on kiistellyt hallista Maskun kunnan kanssa.

Syyskuussa Rush Factoryn osakekurssi on laskenut vuoden 2018 listautumishinnasta reilut 92 prosenttia.

Jaa.
Exit mobile version