tiistai, 15 lokakuun

Nelonen ei aio esittää Petolliset-tv-sarjan finaalijaksoa torstaina 17. lokakuuta.

Toni Joukanen,

Elise Aaltonen

Henkirikoksen uhriksi joutunut ex-jääkiekkoilija Janne Puhakka esiintyi parhaillaan televisiossa näytettävässä Petolliset-murhamysteerisarjassa.

Nelosella esitettävä realitysarja perustuu kansainväliseen formaattiin. Mukana on 18 kilpailijaa, jotka kilpailevat toisiaan vastaan ja kerryttävät rahapottia, jonka voittaja vie kotiin.

Aiemmin tänä vuonna kuvatun televisiosarjan toisella tuotantokaudella esiintyvä Puhakka raivasi tiensä finaaliin yhdessä vihreiden kansanedustaja Fatim Diarran kanssa.

Puhakka lähti viimeiseen jaksoon petollisena eli hahmona, jonka on tarkoitus ”murhaamalla” tiputtaa muut pelaajat eli uskolliset pois voittopotin saadakseen.

Finaalijakso oli tarkoitus esittää televisiossa torstaina 17. lokakuuta, mutta Nelonen kertoo tiedotteessaan, että finaalijaksoa ei esitetä tällä viikolla.

– Olemme tulleet päätökseen, että juuri nyt ei ole oikea aika esittää jaksoa. Palaamme kysymykseen jakson mahdollisesta esittämisestä myöhemmin.

– Nelonen Media ja koko Petolliset-ohjelman tuotantoryhmä on syvästi järkyttynyt maanantaiaamun uutisista koskien Petolliset-ohjelmassa esiintyvän Janne Puhakan kuolemaa, kerrotaan tiedotteessa.

Yle tavoitti Petolliset-sarjaa tuottavan tuotantoyhtiö Fremantle Finlandin tuottaja Sonja Karin maanantaiaamulla ennen tiedotteen julkaisemista.

Kari kertoi, että tuotantoyhtiö oli yrittänyt tavoittaa Puhakkaa sen jälkeen, kun Puhakan kuolemasta uutisoitiin.

– Olemme kaikki syvästi järkyttyneitä, jos uutiset pitävät paikkansa, Kari sanoi aamulla.

Puhakka oli ensimmäinen SM-liigassa pelannut jääkiekkoilija, joka kertoi avoimesti omasta homoseksuaalisuudestaan julkisuudessa.

Jaa.
Exit mobile version