lauantai, 21 syyskuun

Turun Länsikeskuksessa lauantai-iltana tapahtuneen väkivallanteon esitutkinta on edennyt. Toinen henkilöistä on vangittu tapon yrityksestä epäiltynä.

Syynä Turun Länsikeskuksessa tapahtuneeseen väkivaltarikokseen oli todennäköisesti huumekauppa, kerrotaan poliisin tiedotteessa.

Lauantai-iltana tapahtuneessa välikohtauksessa oli osallisena kaksi hieman alle kolmekymppistä miestä.

Poliisi epäilee, että väkivaltarikoksen taustalla on kahden henkilön välinen pieleen mennyt huumekauppa. Kaupankäyntitilanne kärjistyi väkivaltaan, jonka seurauksena molemmat osapuolet saivat vammoja. Toisen henkilön epäillään käyttäneen tilanteessa teräasetta.

Välikohtaus tapahtui ulkoalueella Länsikeskuksen Citymarketin piha-alueen kulmassa. Teosta ei poliisin mukaan aiheutunut vaaraa sivullisille.

– Tapahtuman jälkeen toinen osallinen hakeutui kaupan sisään hakemaan apua, ja myös toinen osapuoli tuotiin sisätiloihin. Kaupan sisätiloissa ei ole tapahtunut väkivaltaa, täsmentää tiedotteessa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Järvenpää Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut tänään tiistaina toisen osallisista. Häntä epäillään muun muassa tapon yrityksestä.

Toisen henkilön osalta asiaa tutkitaan tällä hetkellä muun muassa huumausainerikoksena ja pahoinpitelynä.

Jaa.
Exit mobile version