maanantai, 14 lokakuun

Mbappé seurueineen vietti Tukholmassa kaksi päivää. He muun muassa bilettävät Tukholman yöelämän keskuksessa Stureplanilla.

Ranskalainen tähtipelaaja Kylian Mbappé seurueineen vieraili Tukholmassa viime viikolla. Nyt Tukholman poliisi tutkii epäiltyä raiskausta.

Asiasta kertovat muun muassa sanomalehdet Aftonbladet ja Expressen.

– En aio kertoa tästä mitään, tutkintaa johtava syyttäjä sanoo sanomalehti Aftonbladetille.

Mbappé seurueineen vietti Tukholmassa kaksi päivää. He kävivät torstaina muun muassa Chez Jolie -ravintolassa ja yökerho V:ssä Tukholman yöelämän keskuksessa Stureplanilla. He tapasivat näissä paikoissa useita henkilöitä.

Aftonbladet ja Expressen kertovat, että poliisi tutkii nyt epäiltyä raiskausta Tukholman keskustassa perjantain vastaisena yönä. Kumpikin lehti kertoo, että poliisi ja tekniset tutkijat ovat paikalla siinä hotellissa, jossa Kylian Mbappé seurueineen yöpyi.

Expressenin mukaan Mbappén hyvä ystävä ja aiempi joukkuetoveri Nordi Mukiele oli kutsunut Mbappén seurueineen Ruotsiin. Mbappé on loukkaantunut, mutta Ranskassa hänen Tukholman-vierailuaan on arvosteltu, koska Ranskan maajoukkue kohtasi samaan aikaan Israelin Kansojen liigan ottelussa.

Jaa.
Exit mobile version