tiistai, 21 toukokuun

Tavarataloketjun perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja jatkaa hallituksen puheenjohtajana ja siirtyy yhtiön konseptin kehittämiseen ja maahantuontitoimintoihin.

Kärkkäisen tavaratalo Lahdessa elokuussa 2021. Kuva: Petri Niemi / Yle

Ylivieskalainen tavarataloketju Kärkkäinen Oy on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Pasi Lämpsän, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Lämpsä aloittaa toimitusjohtajan pestinsä 1. syyskuuta 2024 alkaen. Hän toimii tällä hetkellä norjalaisen XXL-tavarataloketjun toimitusjohtajana Suomessa ja Luxemburgissa.

Kärkkäisen nykyinen toimitusjohtaja ja yhtiön perustaja Juha Kärkkäinen jatkaa hallituksen puheenjohtajana ja siirtyy Kärkkäisen konseptin kehittämiseen ja maahantuontitoimintoihin.

Lämpsä kertoo yhtiön tiedotteessa, että Kärkkäisen tavarataloverkostoa ja verkkokauppaa on tarkoitus kasvattaa tulevina vuosina.

Tiedotteessa hän kertoo myös olevansa kiitollinen ja otettu Kärkkäinen Oy:n osoittamasta luottamuksesta ja mahdollisuudesta päästä kehittämään yhtä Suomen johtavista kaupan alan yrityksistä.

– Kuluneen 17 vuoden ajan olen kartuttanut kaupan alan osaamista ja kokemusta eri tehtävissä ja maissa kahdessa norjalaisyrityksessä. On mahtavaa päästä valjastamaan monikanavainen tietotaitoni käyttöön nimenomaan Kärkkäisellä, sillä yrityksellä on ainutlaatuisen vahva verkkokauppa sekä poikkeuksellinen potentiaali kasvattaa tavarataloverkostoa nykyisestä.

Jaa.
Exit mobile version