lauantai, 19 lokakuun

Aittakumpu perustelee päätöstään perussuomalaisilta saamallaan vastakaiulla hänelle tärkeissä kysymyksissä.

Kansanedustaja Pekka Aittakumpu loikkaa keskustasta perussuomalaisten eduskuntaryhmään. Aittakumpu kertoo asiasta tiedotteessa. Lisäksi loikka noteerataan perussuomalaisten eduskuntaryhmän X-tilillä.

Aittakumpu valittiin kansanedustajaksi vuonna 2019 Oulun vaalipiiristä Keskustan listoilta. Hän on liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsen sekä sosiaali- ja terveysvaliokunnan varajäsen.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra toivotti Aittakummun tervetulleeksi perussuomalaisiin sekä julkaisussaan X-tilillään että Oulussa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Aittakumpu kertoo julkaisemassaan tiedotteessa tiensä keskustassa ”nousseen pystyyn”. Hän kertoo, että puolueessa on ollut vaikeaa ajaa hänen tärkeäksi kokemiaan asioita.

Aittakumpu kirjoittaa saaneensa enemmän vastakaikua perussuomalaisilta esimerkiksi Yleä, Elokapinaa, sateenkaari-ideologiaa sekä Suomen kielen, kulttuurin ja suomalaisen elämäntavan puolustamista koskevissa kysymyksissä.

– Arvostan perussuomalaisten rohkeutta tarttua ilmiöihin, jotka murentavat suomalaista yhteiskuntaa. Arvostan rohkeutta puhua vaikeistakin asioista, ihmisten arkeen vaikuttavista epäkohdista, joista muut eivät puhu, mutta joihin tarvitaan ratkaisuja, toteaa Aittakumpu tiedotteessa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Jaa.
Exit mobile version