sunnuntai, 19 toukokuun

Demarinuorten puheenjohtaja Emilia Kangaskolkka syyttää Keskustanuoria halusta tyydyttää maaseudun miesten tarpeet.

Keskustanuoret kaipaavat elinvoimaa maaseudulle. Järjestö on linjannut asiasta valtuuskunnassaan. ”Seksityöstä kantava elinkeino maaseudulle”, järjestö ehdottaa.

– Aloite on tehty pilke silmäkulmassa, mutta asia on painava, perustelee Keskustanuorten puheenjohtaja Jere Tapio.

Tapio toivoo, että vapaasta tahdosta tehtävää seksityötä ei tehtäisi lainsäädännöllä turvattomaksi ja vaikeaksi.

Suomessa seksin myyminen ei ole lainvastaista, mutta parittaminen ja ihmiskauppa on kriminalisoitu. Seksipalvelujen mainostaminen on kiellettyä.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Demarinuorten puheenjohtaja Emilia Kangaskolkka tyrmää Keskustanuorten kannanoton X:ssä. Kangaskolkka ihmettelee, miksi Keskustanuoret ovat kääntäneet idean alkuperäisen ajatuksen oikeudesta seksityöhön päälaelleen ja ”haluavat vain tyydyttää maaseudun miesten tarpeet työntämällä naiset maaseudulle”.

PS-Nuoriso kritisoi ehdotusta tiedotteessaan ”älyttömäksi ja epätoivoiseksi julkisuusstuntiksi”. Lääkkeeksi perussuomalaiset tarjoaa meditaatiota ja itsetutkiskelua.

”Ratkaisu maaseudun haasteisiin ei ole bordellien perustaminen maaseudun idylliin”, sanoo PS-Nuorison toinen varapuheenjohtaja Ami Kimanen.

Puolueiden nuorisojärjestöt tekevät usein radikaaleja ehdotuksia, joita oma puolue ei välttämättä halua jalostaa eteenpäin.

Jaa.
Exit mobile version