perjantai, 11 lokakuun

BBC:n dokumentti kertoi, että al-Fayed oli käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen Harrodsin naispuolista henkilökuntaa Lontoossa ja uhannut heitä, jos he yrittäisivät valittaa.

Britanniassa poliisi kertoo kirjanneensa 40 uutta epäilyä, jotka liittyvät entiseen Harrodsin tavaratalon omistajaan Mohamed al-Fayediin.

Ihmiset ovat ottaneet yhteyttä poliisiin BBC:n julkaiseman dokumentin jälkeen. Yle kertoi syyskuussa dokumentista, jossa uhrit syyttivät edesmennyttä liikemiestä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta.

Egyptiläinen miljardööri Al Fayed kuoli viime vuonna 94-vuotiaana oltuaan vuosikymmeniä yksi Britannian tunnetuimmista liikemiehistä. Suomessa hänet tunnettiin myös suomalaisesta vaimostaan Heini Wathenista.

BBC:n dokumentti kertoi, että hän oli käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen Harrodsin naispuolista henkilökuntaa Lontoossa ja uhannut heitä, jos he yrittäisivät valittaa. Dokumentin mukaan Harrods ei puuttunut tilanteeseen ja auttoi peittelemään hyväksikäyttösyytöksiä hänen omistusaikanaan.

Harrods, jonka Al Fayed myi vuonna 2010, on sanonut olevansa kauhistunut syytöksistä ja että se on nyt hyvin erilainen organisaatio.

Jaa.
Exit mobile version