sunnuntai, 22 syyskuun

Poliisi on kertonut, että kuolleena löydetyn epäillyn ja lapsiperheen välillä on jokin yhteys.

Nelihenkinen perhe yritettiin kesällä surmata kotiinsa Tampereen Linnainmaalla. Poliisi tutkii asiaa murhan yrityksinä.

Murhan yritykset kohdistuivat nelihenkiseen perheeseen, josta kaksi on lapsia.

Teko on erittäin harvinainen ja vielä harvinaisemman siitä tekee se, ettei motiivi ole täysin varmistunut vieläkään. Tästä kertoo se, että poliisi jatkaa yhä kuulemisia motiiviin liittyen.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Luoto on vaitonainen tapauksesta. Hän kertoo, että esitutkinta on kesken, ja motiivi on keskeinen asia, jota selvitetään edelleen.

Teoista aiheutui uhreille vakavia vammoja.

Yhteys yhä epävarma

Poliisi kertoi kesällä, että uhrien ja tapahtumapaikalta kuolleena löydetyn epäillyn tekijän välillä on jonkinlainen yhteys. Perhe ei toisin sanoen joutunut täysin sattumanvaraisesti uhreiksi.

Poliisi on aiemmin kertonut, että tapahtumat eivät liity järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Kyseessä ei ole sukulaisuussuhdekaan.

Epäilty ja lapsiperheen vanhemmat, tai toinen heistä, tunsivat toisensa jollakin tavalla useamman vuoden takaa. Tiettävästi he eivät pitäneet yhteyttä viime vuosien aikana, mikä tekee teoista vielä erikoisempia.

– Heillä on ollut yhteinen harrastus vuosia sitten. Sen jälkeen ei ole ollut mitään (yhteydenpitoa) vuosikausiin, rikosylikomisario Jari Kinnunen kertoi kesällä Iltalehdelle.

Poliisi ei ole kertonut julkisuuteen, miten tämä yhteinen harrastus on mahdollisesti vaikuttanut motiiviin.

Koska epäilty on kuollut, tapaus ei päädy oikeuteen. Poliisi selvittää joka tapauksessa tapahtumien kulun.

Jaa.
Exit mobile version