perjantai, 20 syyskuun

Mikko Kekäläinen kävi lapsena turhaan soittamassa Pertti Neumannin ovikelloa. Tästä inspiroituneina haluamme kuulla sinun fanitustarinasi.

39 vuotta siihen meni, mutta lopulta se ovi aukeni. Mikko Kekäläinen oli 8-vuotias, kun hän nuorena Dingo-fanina päätti koittaa onneaan ja soitti Pertti ”Nipa” Neumannin ovikelloa nähdäkseen suuren idolinsa.

Silloin ei onni Kekäläistä suosinut. Neumannin puoliso avasi oven ja totesi, että herra ei ole nyt kotona.

Samanlaisen kokemuksen jakaa myös Puoli seitsemän -ohjelmassa vieraillut Tehyn puheenjohtaja Millariikka Rytkönen. Hänkin oli nuoruudessaan käynyt soittamassa Dingon laulajan ovikelloa vain kuullakseen saman vastauksen: ”Nipa ei ole nyt kotona.”

Neumannin mukaan ihmiset kuitenkin kunnioittivat yksityisyyttä ja tilanteet eivät menneet överiksi, vaikka toisinaan rapussa kävikin aikamoinen ihmisvilinä.

– Porukan olisi pitänyt alkaa maksaa vuokraa, koska rappukäytävissä asuttiin, Neumann muistelee nauraen 1980-luvun Dingo-huumaa.

Kerro meille idolisi kohtaamisesta

Keräämme nyt yleisön fanitustarinoita. Ketä sinä fanitit ja miksi? Lähetitkö fanipostia ennen someaikaa ja saitko ikinä vastausta? Käytitkö luovia keinoja saadaksesi nimikirjoituksen? Entä mitä kohtaamista et unohda?

Teemme aiheesta juttua ja keräämme vastauksia sunnuntaihin 29.9. asti.

Puoli seitsemän -lähetyksessä vieraillut Millariikka Rytkönen fanitti nuoruudessaan myös Neumannia. Lähetyksessä paljastui, että hän oli tehnyt saman tempun kuin juontaja Mikko Kekäläinen aikoinaan. Katso koko lähetys:

Jaa.
Exit mobile version