lauantai, 26 lokakuun

Teon jälkeen tuomittu laittoi tekovälineenä käytetyn veitsen astianpesukoneeseen sekä kytki pesun päälle.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on tänään perjantaina tuominnut 34-vuotiaan naisen yhdeksän vuoden vankeusrangaistukseen taposta.

Taposta tuomittu Juliana Moor iski miestä isokokoisella veitsellä vatsan alueelle. Mies kuoli teräaseen aiheuttamaan aortan vamman ja voimakkaan verenvuodon seurauksena.

Rikos tapahtui yksityisasunnossa Järvenpään Naavatiellä 15. kesäkuuta. Poliisi löysi asunnosta puukotusvamman saaneen noin 40-vuotiaan miehen. Hän kuoli paikan päällä elvytyksestä huolimatta.

Poliisin mukaan seurue oli viettämässä iltaa yksityisasunnossa. Asunnossa paikalla olleet miehet olivat riitaantuneet ja päätyneet painimaan rappukäytävään. Nainen ja asunnossa ollut toinen mies yrittivät saada uhrin poistumaan asunnosta. Riidan seurauksena myös toinen mies oli menettänyt tajuntansa.

Teon jälkeen tuomittu laittoi veitsen astianpesukoneeseen sekä kytki pesun päälle. Asuntoon tullut poliisi oli sittemmin havainnut astianpesukoneen olleen päällä ja kytki ohjelman pois päältä. Tekovälineestä ei rikosteknisessä tutkimuksessa ollut löydetty DNA:ta. Nainen kertoi toimineensa paniikissa peläten, että lastensuojelun virkailijat olisivat tulleet paikalle.

Syyttäjä vaati Moorille vähintään 10 vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta taposta. Nainen kiisti syytteen.

Käräjäoikeuden antama tuomio ei ole lainvoimainen.

Jaa.
Exit mobile version