lauantai, 12 lokakuun

Tuomion mukaan kumpikin tunnusti menetelleensä syytteessä katsotulla tavalla.

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut MTV:n loppukevennyksistä tutun toimittajan Mika Tommolan, 63, sakkorangaistukseen kahdesta pahoinpitelystä.

Kyse on kahdesta tilanteesta vuosina 2022 ja 2023, jolloin Tommola ja hänen vaimonsa pahoinpitelivät toisiaan. Vaimo tuomittiin niin ikään Tommolaan kohdistuneista kahdesta pahoinpitelystä sakkorangaistukseen.

Oikeuden mukaan ensimmäisessä tilanteessa Tommola väänsi vaimonsa kättä ja vaimo raapi häntä niskasta.

Toisessa tilanteessa Tommola oli lyönyt vaimoaan avokämmenellä kasvoihin, heittänyt tämän sängylle ja heittänyt tätä valaisimella. Lisäksi hän kaatoi kirjahyllyn siten, että se osui vaimoon.

Vaimo puolestaan oli yrittänyt lyödä ja potkia Tommolaa ja lyönyt tätä vatsaan. Lisäksi hän heitti valaisimen, joka osui Tommolaa käteen.

– Kyse on ollut kahdesta aviopuolisoiden välisestä riitatilanteesta, joiden yhteydessä puolisot ovat pahoinpidelleet toisiaan. Vertailtaessa vastaajien tekoja keskenään käräjäoikeus toteaa, että Tommolan käyttämää väkivaltaa on pidettävä jossain määrin vakavampana, tuomiossa sanotaan.

Tuomion mukaan kumpikin tunnusti menetelleensä syytteessä katsotulla tavalla.

Tommola tuomittiin 60 päiväsakon rangaistukseen, mistä tulee maksettavaa hänen tuloillaan 3 240 euroa. Vaimolle määrättiin 40 päiväsakkoa, joka tekee 1 800 euroa.

Jaa.
Exit mobile version