sunnuntai, 13 lokakuun

Oulun Kuivasjärven ulkoilualueella tapahtuneesta henkirikoksesta on nostettu syytteitä.

Syyttäjä on nostanut syytteitä Oulun Kuivasjärven ulkoalueella tapahtuneesta henkirikoksesta.

Pääepäiltyä, parikymppistä miestä vastaan on nostettu syyte taposta. Lisäksi kolmea muuta henkilöä syytetään avunannosta tappoon. Syyttäjälaitos kertoo asiasta tiedotteessa.

Kaikki neljä epäiltyä ovat kiistäneet syyllistyneensä rikokseen. Oikeudenkäynnin on määrä alkaa 22. lokakuuta Oulun käräjäoikeudessa.

Henkirikos paljastui, kun Oulun yliopistolliseen sairaalaan tuotiin lauantaiyönä 1. kesäkuuta parikymppinen mies, jota oli ammuttu. Mies kuoli vammoihinsa yön aikana.

Kaikki neljä epäiltyä otettiin kiinni pian tämän jälkeen. Tutkintavankeudessa heistä on enää yksi, eli taposta syytetty mies.

Poliisi on ollut esitutkinnan aikana vaitonainen uhrin kuolemaan johtaneista tapahtumista. Poliisi on kuitenkin kertonut etsivänsä vaaleansinisiä luotiliivejä sekä vaaleanruskeaa Ford Transit -pakettiautoa, joiden uskotaan liittyvään tapaukseen tavalla tai toisella.

Ainakaan luotiliivejä ei ole tiettävästi löydetty.

Henkirikoksen selvittämiseksi poliisi järjesti myös huomiota herättäneet etsinnät Oulun Hollihaan venesataman alueella elokuussa. Etsintöihin osallistui sukeltajia.

Jaa.
Exit mobile version