maanantai, 23 syyskuun

Yle etsii tietoja mahdollisista luonnonsuojelun sääntörikkomuksista. Kerro jutun lopusta löytyvällä lomakkeella kokemuksistasi.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Stora Enson työmaalla Suomussalmella paljastui elokuun puolessavälissä laaja ympäristötuho, kun metsäkoneen kuljettaja ajoi satoja kertoja rauhoitetun Hukkajoen ylitse ja tappoi tuhansia uhanalaisia jokihelmisipukoita. Tapaus nosti julkiseen keskusteluun metsäyhtiöiden ja urakoitsijoiden toimintatavat herkissä luontokohteissa.

Oletko itse töissä metsäalalla, omistatko metsää tai seuraatko muuten läheltä hakkuutöitä? Millaisia kokemuksia sinulla on hakkuiden onnistumisesta luonnonsuojelun kannalta? Oletko havainnut, että metsäyhtiöt tai urakoitsijat toimivat säännösten ja ohjeistusten vastaisesti hakkuita toteuttaessaan?

Yle tekee juttua aiheesta ja etsii metsänomistajien, alalla työskentelevien tai sitä muuten tuntevien ihmisten havaintoja alan toimintatavoista.

Vastaa alla olevaan kyselyyn ja kerro kokemuksistasi.

Jätäthän meille myös yhteystietosi, jotta voimme olla tarvittaessa yhteydessä ja varmistua viestien oikeellisuudesta. Yhteystietosi jäävät vain toimituksen tietoon.

Jaa.
Exit mobile version