torstai, 4 heinäkuun

Pohjois-Korea laukaisi ensimmäisen ohjuksen paikallista aikaa hieman kello viiden jälkeen maanantai-aamuna ja toisen vain kymmenisen minuuttia tämän jälkeen, sanoo Etelä-Korea.

Pohjois-Korea on laukaissut kaksi lyhyen kantaman ballistista ohjusta, sanoo Etelä-Korean asevoimat. Pohjois-Korea laukaisi ensimmäisen ohjuksen paikallista aikaa hieman kello viiden jälkeen maanantai-aamuna ja toisen vain kymmenisen minuuttia tämän jälkeen.

Etelä-Korean asevoimien mukaan ohjuksista ensimmäinen lensi noin 600 kilometrin matkan, kun taas jälkimmäisen lento jäi 120 kilometrin mittaiseksi. Asevoimien mukaan eteläkorealaiset ja yhdysvaltalaiset viranomaiset analysoivat parhaillaan teknisiä yksityiskohtia.

Etelä-Korean asevoimat kertoo vahvistaneensa valvontaa valmistautuen uusiin laukaisuihin. Pohjois-Korean valtiollinen uutistoimisto ei ole tarjonnut välitöntä vahvistusta ohjuslaukaisusta.

Viime viikolla Pohjois-Korea sanoi testanneensa onnistuneesti useita taistelukärkisiä ohjuksia, mutta Etelä-Korean mukaan laukaisu olisi päättynyt ilmassa sattuneeseen räjähdykseen.

Jaa.
Exit mobile version