torstai, 19 syyskuun

Poliisi on kuulustellut myös naisen ampumisesta epäiltyä miestä. Poliisin mukaan teon motiiviin liittyvät asiat ovat keskeisellä sijalla tutkinnassa.

Poliisi on viikonlopun aikana kuulustellut useita henkilöitä Tampereen Hämeenkadulla tapahtuneeseen henkirikokseen liittyen.

Epäillyllä rikoksella on ollut paljon silminnäkijöitä, ja huomattava määrä heistä on vielä kuulustelematta.

Poliisi on kuulustellut myös naisen ampumisesta epäiltyä miestä. Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että poliisi ei voi antaa tietoa kuulustelujen sisällöstä.

Esitutkinnassa poliisille on muodostunut kuva itse tapahtumasta. Poliisin mukaan teon motiiviin liittyvät asiat ovat keskeisellä sijalla tutkinnassa.

Poliisi keskittyy tutkinnassa edelleen lukuisten tekoon liittyvien yksityiskohtien selvittämiseen ja jatkaa myös teknistä tutkintaa.

Poliisi sanoo tiedotteessa, ettei se voi kertoa julkisuudessa rikoksen yksityiskohdista, koska tämä voisi vaarantaa esitutkintaa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että julkinen tieto voisi vaikuttaa osallisten tai todistajien kuulusteluissa antamiin lausuntoihin tapahtuneesta.

Poliisi haluaa varmistaa, että esitutkinta suoritetaan puolueettomasti ja oikeudenmukaisesti. Poliisi ei myöskään voi antaa sellaisia epäiltyyn rikokseen liittyviä tietoja, jotka ovat lain mukaan salassa pidettäviä.

Epäillyllä rankka rikostausta

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta torstaina kello 19.46 ilmoituksen, jonka mukaan mies oli ampunut naista Tampereen ydinkeskustassa Hämeenkadulla. Poliisi kertoi uhrin kuolemasta perjantaina aamulla.

Surmatulla naisella oli tilanteessa mukanaan pieni lapsi, joka ei loukkaantunut. Surmansa saanut romaninainen oli lapsen äiti.

Mediatietojen mukaan surmansa saanut nainen oli raskaana.

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi ampumisesta epäillyn miehen maanantaina. 37-vuotiaalla miehellä on rankka rikostausta.

Yle Uutiset kertoo osallisten taustoista tietoja, joilla on merkitystä tapahtumien selvittämisen kannalta.

Jaa.
Exit mobile version