perjantai, 17 toukokuun

Poliisi pyytää havaintoja vappupäivänä 1.5. tapahtuneesta välikohtauksesta, joka tapahtui Turussa Läntisellä Rantakadulla alkuiltapäivällä.

Poliisi selvittää välikohtausta, joka tapahtui Turussa Aurajoen rannalla perussuomalaisten teltalla vappupäivänä.

Poliisin tiedotteen mukaan Läntisellä Rantakadulla olleen perussuomalaisten teltan ohitse oli kävellyt mies, joka oli huutanut negatiivissävytteisiä asioita teltalla olleille henkilöille. Sitten mies oli hetken kuluttua palannut teltalle ja heittänyt esineen kohti telttaa. Esine ei osunut ihmisiin, eikä se aiheuttanut vahinkoa omaisuudelle.

Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirin hallituksen puheenjohtaja Jyrki Åland kertoo Ylelle, että telttaa kohti heitettiin lasipullo.

– Se oli ikävä välikohtaus. Pullo meni rikki ja turvallisuussyistä siivosimme sirpaleet siitä pois. Paikalla oli 20–50 perussuomalaista puolueaktiivia ja kannattajaa, Åland kertoo.

Poliisi pyytää havaintoja

Poliisi ei ole vielä kertonut, epäileekö se asiassa rikosta.

– Koska asian esitutkinta on vasta alussa ja asiaan liittyviä henkilöitä on kuulematta, poliisi ei tässä vaiheessa voi yksityiskohtaisemmin kommentoida esimerkiksi epäiltyä, epäillyn teon motiivia tai muita yksityiskohtia, kertoo tiedotteessa rikoskomisario Jari Klaus Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Poliisi pyytää havaintoja välikohtauksesta. Se on myös kuulustellut osaa paikalla olleista henkilöistä. Viranomaisen tiedotteen mukaan kaikkia silminnäkijöitä ei ole kuitenkaan tavoitettu, joten henkilöt, jotka ovat esimerkiksi kuvanneet välikohtausta, pyydetään ilmoittautumaan poliisille osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Jaa.
Exit mobile version