perjantai, 25 lokakuun

19-vuotias Walmartin työntekijä löydettiin menehtyneenä leipomon uunista. Poliisi kuvaa tapauksen tutkintaa ”monimutkaiseksi”.

Kanadassa 19-vuotias tyttö on löydetty kuolleena Walmart-tavaratalossa sijaitsevan leipomon uunista, kertoo muun muassa Kanadan yleisradio CBC sekä yhdysvaltalainen NBC News.

Menehtynyt teinityttö oli Kanadan Halifaxissa sijaitsevan tavaratalon työntekijä.

CBC Newsin mukaan tapaus sattui Walmart-myymälän leipäosastolla. Tyttö löydettiin kuolleena teollisesta uunista, johon on mahdollista kävellä sisään. Kyseistä uunia käytettiin leipomotuotteiden paistamista varten.

Pelastuslaitoksen antamien ensitietojen mukaan 19-vuotias työntekijä oli todennäköisesti jäänyt loukkuun uuniin, toistaiseksi tuntemattomasta syystä. CBC Newsin mukaan tapahtumat ovat aiheuttaneet viranomaisissa hämmenystä, sillä walk in -uunissa ei ollut lukkoa.

Ambulanssin ja pelastuslaitoksen saapuessa paikalle lauantai-iltana työntekijä oli jo saatu pois uunista. Hänen henkeään ei kuitenkaan enää kyetty pelastamaan.

Poliisi on korostanut, että kuolemaan johtaneita syitä ja olosuhteita ei vielä ole vahvistettu.

– Tutkinta on monimutkainen ja siihen osallistuu useita viranomaisia. Tällainen tutkinta voi kestää pitkään, poliisi kertoo lausunnossaan.

Jaa.
Exit mobile version