torstai, 10 lokakuun

Ampumisessa loukkaantunut uhri oli pitseriassa työntekijänä kesken ampumavälikohtauksen. Paikalla oli hänen lisäkseen myös toinen työntekijä.

Vantaan Pähkinärinteessä sijaitsevassa ravintola-pitseriassa syyskuun puolivälissä tapahtunutta ampumista tutkitaan nyt murhan yrityksenä.

Aiemmin rikosnimike oli tapon yritys. Tutkinnanjohtaja Rauno Jämsän mukaan tapauksessa on ilmennyt viitteitä suunnitelmallisuudesta, joten rikosnimike on muuttunut.

Iltalehti kertoi aiemmin, että uhri olisi ollut ravintola-pitserian entinen omistaja. Jämsä ei vahvista asiaa Ylelle.

Jämsän mukaan sekä epäilty että uhri ovat olleet ravintolatoiminnassa mukana. Hän kertoo, että uhri oli ravintola-pitseriassa työvuorossa ampumavälikohtauksen alkaessa.

– Uhri oli työntekijänä töissä siellä. Paikalla oli myös yksi toinen työntekijä, joka ei saanut vammoja tilanteessa. Pitseriassa ei ollut asiakkaita, Jämsä kertoo tapahtumahetkestä.

Ampumisessa loukkaantui 50-vuotias ulkomaalaistaustainen mies. Parhaillaan vangittuna oleva epäilty ampuja on ulkomaalaistaustainen, noin kolmekymppinen mies. Kumpikin tunsi toisensa ennalta, ja aiemmin Jämsä kertoi, että taustalla vaikutti olleen riitaa.

Kuulustelussa ja vangitsemisistunnossa epäilty on myöntänyt ampuneensa uhria kohti useita kertoja. Poliisi kertoi aiemmin, että uhrin selviytyminen tilanteesta hengissä oli suorastaan ihme.

Jaa.
Exit mobile version