tiistai, 8 lokakuun

Poliisi tutkii onnettomuutta muun muassa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Kuulustelut jatkuvat tiistaihin asti.

Poliisi jatkaa Pälkäneellä sunnuntai-iltana tapahtuneeseen kuolonkolariin liittyviä kuulusteluja.

Poliisi tutkii onnettomuutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä kuolemantuottamuksena ja vammantuottamuksena.

Poliisi ei kerro tutkintaan liittyviä yksityiskohtia, koska keskeinen kuulustelu on tekemättä, sanoo tutkinnanjohtaja Tuomas Luhtaniemi Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

– Koska kaikkia asianosaisia ei ole vielä päästy kuulemaan, en kommentoi olosuhteista muuta kuin että tienosuus oli suora, Luhtaniemi sanoo.

Luhtaniemen mukaan asianosaisia on kuulusteltu maanantaiaamupäivän aikana. Kuulustelut jatkuvat tiistaihin saakka. Myös tekninen tutkinta on kesken.

Luhtaniemi ei kerro, ketä on jo kuulusteltu ja vielä kuulustellaan.

Henkilöauto päätyi vastaan tulevien kaistalle

Kaksi ihmistä kuoli, kun henkilöauto ja täysperävaunuyhdistelmä törmäsivät toisiinsa noin kello 18 sunnuntai-iltana valtatiellä 12 Pälkäneellä.

Poliisi ei kerro onnettomuudessa kuolleiden ikää tai sukupuolta.

Poliisin mukaan henkilöauto päätyi vastaan tulevien kaistalle ja törmäsi rekan keulaan. Molemmat ajoneuvot päätyivät ojaan. Henkilöauto syttyi törmäyksen jälkeen tuleen.

Henkilöauton kuljettaja ja matkustaja kuolivat onnettomuuspaikalla. Rekan kuljettaja ei loukkaantunut vakavasti.

Tie oli suljettuna onnettomuuspaikalla Pälkäneen keskustan kohdalla noin puoli viiteen asti aamulla.

Täydennetty 7.10.2024 kello 14.27: Poliisi tutkii onnettomuutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä kuolemantuottamuksena ja vammantuottamuksena.

Jaa.
Exit mobile version