perjantai, 20 syyskuun

Ranskan ensimmäinen nainen nähdään Emily in Paris -draamakomediassa omana itsenään.

Ranskan presidentin Emmanuel Macronin vaimo Brigitte Macron esiintyy suoratoistopalvelu Netflixin Emily in Paris -draamakomedian tuoreella kaudella.

Hän esiintyy sarjassa omana itsenään eli tekee niin sanotun cameoroolin. Asiasta on uutisoitu laajasti Ranskan ulkopuolella, muun muassa sanomalehti The Guardianissa.

Ranskan ensimmäinen nainen on tunnettu tyylitajustaan. Elle-muotilehden mukaan Macron käyttää sarjassa omia vaatteitaan, eikä häntä ohjeistettu pukeutumisessa. Muoti on tärkeä osa sarjaa.

Sarjan luoja Darren Star kertoo lehdelle, että Macron on ”hyvin lahjakas”.

Sarjan päähenkilöä näyttelevän Lily Collinsin mukaan idea vierailusta on muhinut jo pari vuotta. Collins kertoo, että Macron on sarjan suuri fani.

– Kuvaukset hänen kanssaan olivat sekä kunnia että todella hauskat, Collins sanoi lehdelle.

Kyseessä on toinen kerta, kun Brigitte Macron on näytellyt itseään valkokankaalla. Vuonna 2018 hän esiintyi ranskalaisessa komediasarjassa Vestiaires.

Emily in Paris -sarjassa kuvataan amerikkalaisnaisen romanttisia seikkailuja postikorttimaisen kauniissa Pariisissa. Sarjan päähenkilö poseeraa muotiluomuksissa ja kipuilee kulttuurierojen ja töykeiden ranskalaisten kollegojen ristipaineissa.

Sarja on ärsyttänyt monia ranskalaisia, joiden mielestä se typistää Pariisiin kimpuksi kliseitä ja vanhentuneita stereotypioita.

Jaa.
Exit mobile version