tiistai, 2 heinäkuun

Suomi-areena jatkuu Porissa myös tulevina vuosina. Porin kaupunki ja MTV siirtävät tapahtuman uuden osakeyhtiön vastuulle.

Eilen perjantaina päättynyt Suomi-areena keräsi Porissa pidettyjen keskustelujen ääreen yli 50 000 kävijää.

Porin kaupunki kertoo, että tieto kävijämäärästä on saatu digitaalisilla kävijälaskureilla, jotka mittasivat kännyköiden mobiilidataa. Näin on kerätty tietoa, kuinka moni ihminen seurasi Suomi-areenan keskusteluja paikan päällä kännykkä mukanaan vähintään 15 minuutin ajan.

Kävijämäärä kasvoi viime vuodesta, jolloin lukema oli noin 45 000. Kaksi vuotta sitten kävijöitä oli 32 500.

Yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma ei kuitenkaan saavuttanut viime vuosikymmellä ilmoitettuja suurimpia kävijämääriä. Tapahtuman kävijäennätys on vuodelta 2017, jolloin vierailijoita oli 74 000.

Tapahtuma jatkuu Porissa

Suomi-areena järjestettiin Porissa nyt toista kertaa kesäkuun lopussa. Keskustelutilaisuuksia oli tänä vuonna noin 230. Aiemmin tapahtuma on pidetty heinäkuussa samaan aikaan Pori Jazz -festivaalin kanssa.

Mediayhtiö MTV:n ja Porin kaupungin vuodesta 2006 saakka järjestämä yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma jatkuu Porissa myös tulevina vuosina. Se siirretään Porin ja MTV:n omistaman uuden yhtiön alaisuuteen. Yhtiölle etsitään parhaillaan toimitusjohtajaa.

Jaa.
Exit mobile version