tiistai, 22 lokakuun

Presidenttipari on matkannut ulkomailla taajaan. Suzanne Innes-Stubbin tyylitaituruus ei ole tuottanut pettymystä – ei edes Norjan syystuulessa, joka oli viedä hiukset päästä.

Tasavallan presidentti Alexander Stubb ja hänen puolisonsa Suzanne Innes-Stubb vierailevat parhaillaan Saksassa. Presidenttipari on käynyt kauden ensimmäisenä vuotena jo useassa maassa, ja rouva Innes-Stubb on jaksanut edustaa huipputyylikkäänä säässä kuin säässä.

Innes-Stubb on paitsi presidentin elegantti puoliso, myös juristi ja Aalto-yliopiston työntekijä sekä lastenavun järjestö Unicefin suojelija Suomessa ja Pelastakaa Lapset -järjestön kunniapuheenjohtaja.

Valta vaihtui 1. maaliskuuta 2024. Presidentti Sauli Niinistö ja tohtori Jenni Haukio siirtyivät syrjään siviilielämään. Alexander Stubb otti kontolleen presidentin vastuut tukenaan juristirouvansa.

Artikkelissa käymme läpi rouva Innes-Stubbin vaatevalintoja. Hän suosii suomalaista huippusuunnittelua.

Tässä presidenttipari isännöi ensimmäistä diplomaattipäivällistään. Musta kotelomekko on vaihtunut kirjavaan juhlaleninkiin.

Ensimmäisen virallisen valtiovierailun Stubbit tekivät Ruotsiin.

Rouva Innes-Stubbin valkea puku, jonka Katri Niskanen on suunnitellut, teki vaikutuksen.

Toukokuun lopussa Stubbit olivat valtiovierailulla Virossa.

Innes-Stubbilla oli yllään muun muassa käytännöllinen housupuku ja jakkuja. Merkki on Andiata, jota ruotsalaiset kuninkaallisetkin suosivat.

Myös Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa Innes-Stubb pukeutui hillittyyn jakkupukuun. Valtionjohtajien puolisoiden syyskuisen kokouksen aiheena oli lasten turvallisuus konflikteissa.

Valtiovierailulla Norjassa Innes-Stubb kunnioitti Vuokko Nurmesniemeä valitsemalla päälleen tämän suunnitteleman hienon luomuksen.

Muotialan järjestö Fashion Finlandin toiminnanjohtaja Jani Niipola huomautti taannoin Ylen haastattelussa, että valtiovierailuilla maataan edustavilla ranskalaisilla on aina päällään ranskalaista huippumuotia – eikä mitään jätetä sattuman varaan.

Tässä vielä tasavaltalaista kuninkaallisuutta juhlallisilla illallisilla Oslossa:

Jaa.
Exit mobile version