maanantai, 23 syyskuun

Suomalais-thaimaalaiselle pariskunnalle vaaditaan törkeästä parituksesta vuosia vankeutta.

Keski-Suomen käräjäoikeudessa Jyväskylässä on alkanut tänään poikkeuksellisen laajan ja pitkäkestoisen paritusjutun käsittely.

Suomalais-thaimaalaisen pariskunnan epäillään pyörittäneen paritustoimintaa thaihierontaliikkeissä lähes kymmenen vuoden ajan vuoden 2014 elokuusta vuoden 2023 tammikuuhun asti.

Pääepäillyt ovat noin 60-vuotiaita.

Jutun haastehakemuksen mukaan pariskunta harjoitti paritusta thaihierontaliikkeissä Jyväskylässä, Mikkelissä, Seinäjoella, Joensuussa, Kuopiossa ja Kokkolassa.

Syyttäjä katsoo, että seksipalvelujen myynti thaihieronnan yhteydessä on ollut säännönmukainen tapa kaikissa näissä thaihierontaliikkeissä.

Pariskunta on vuokrannut esimerkiksi Jyväskylässä sijaitsevaa thaihierontaliikettä henkilöille, jotka ovat tarjonneet ja myyneet tiloissa maksullisia seksipalveluja.

Syyttäjä vaatii pariskunnalle törkeästä parituksesta kahdesta ja puolesta vuodesta kolmeen vuotta ehdotonta vankeutta. Neljälle muulle jutun syytetylle vaaditaan kolmesta kymmeneen kuukautta ehdollista vankeutta. Heidän rikosnimikkeensä ovat muun muassa avunanto törkeään paritukseen ja törkeä rahanpesu.

Jaa.
Exit mobile version