sunnuntai, 27 lokakuun

Ulkomaalaista naiskaksikkoa epäillään tutun miehen taposta Kajaanissa. Käräjäoikeus vapautti toisen naisen tutkintavankeudesta eilen torstaina.

Toinen Kajaanissa taposta epäilty ulkomaalaisnainen on vapautettu tutkintavankeudesta. Asiasta päätti Kainuun käräjäoikeus. Nainen määrättiin matkustuskieltoon.
Toinen taposta epäilty nainen pysyy vangittuna.

Käräjäoikeus päätti asiasta eilen sen jälkeen, kun kumpikin naisista vaati, että heidän vangitsemisensa perusteita harkitaan uudestaan. Naiset siis vaativat pääsyä pois tutkintavankeudesta.

Poliisi epäilee kumpaakin edelleen taposta, jonka uskotaan tapahtuneen 7.–8. lokakuuta yöaikaan Kajaanissa sijaitsevassa yksityisasunnossa. Naiset määrättiin tutkintavankeuteen rikoksesta epäiltynä aiemmin tässä kuussa.

Poliisi epäilee, että naiset surmasivat yhdessä itselleen entuudestaan tutun miehen. Teossa käytettiin teräasetta, mutta miehen tarkka kuolinsyy ei ole vielä selvillä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Tuulenkari ei kommentoinut esitutkinnan etenemistä Ylelle torstaina.

Poliisi on aiemmin kertonut, että tekovälineeksi epäilty teräase takavarikoitiin surmapaikalta tapahtuman jälkeen. Uhrin tarkempaan kuolinsyyhyn ei ole kuitenkaan otettu kantaa, sillä asian varmistamiseksi tehdään oikeuslääketieteellisiä tutkimuksia.

Poliisi ei ole myöskään kommentoinut epäillyn henkirikoksen mahdollista motiivia.

Jaa.
Exit mobile version