lauantai, 12 lokakuun

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on valtuuttanut turvallisuusjärjestelyt vastaamaan Trumpin tarpeita.

Yhdysvalloissa republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin kampanjaorganisaatio on pyytänyt käyttöönsä sotilaskoneita Trumpin lentomatkoja varten kampanjan viimeisinä viikkoina, kertoo The Washington Post.

Lisäksi The Washington Postin näkemien sähköpostien ja asiaan perehtyneiden henkilöiden mukaan Trumpin organisaatio haluaa laajennettuja lentorajoituksia hänen asuinpaikkojensa ja tilaisuuksiensa ylle, panssarilaseja seitsemään vaa’ankieliosavaltioon kampanjan käyttöön sekä joukon sotilasajoneuvoja Trumpin kuljettamiseen.

Tiedustelupalvelu varoitti Trumpia Iranin uhkauksista tappaa hänet syyskuussa. Tämän vuoksi kampanja haluaa turvatoimet ennennäkemättömän korkealle tasolle.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on valtuuttanut turvallisuusjärjestelyt vastaamaan Trumpin tarpeita. Bidenin mukaan Trumpia on suojeltava kuin istuvaa presidenttiä.

Biden sanoi, että Yhdysvaltain salaisen palvelun tulisi kunnioittaa Trumpin pyyntöä sotilaallisista resursseista kampanjan loppuvaiheessa, jos se sopii istuvan presidentin suojelun aikatauluun.

Päivitetty 20.55 Bidenin osuudella.

Jaa.
Exit mobile version