perjantai, 20 syyskuun

Entisen kokoomusvaltuutetun Raija Lummin oma ryhmä on muuttumassa poliittiseksi yhdistykseksi tuleviin kuntavaaleihin.

Torniolainen kaupunginvaltuutettu Raija Lummi on perustamassa uutta poliittista yhdistystä Tornioon. Lummi erosi vuosi sitten kokoomuksen valtuustoryhmästä ja jatkoi valtuustossa yksin omassa KokoTornio -ryhmässään.

Nyt Lummin oma ryhmä on muuttumassa poliittiseksi yhdistykseksi ja siinä on mukana kaksi varavaltuutettua.

– Syyskuussa olemme aloittaneet perustamisasiakirjojen teon ja yhdistyksen rekisteröiminen on menossa. Minuun otettiin viime keväänä jo yhteyttä, että miten olisi, jos tästä tehtäisiin poliittinen yhdistys.

Tällä hetkellä perussuomalaisten varavaltuutettu Jouni Myllyneva ja kokoomuksen varavaltuutettu Nina Juusola ovat jo liittyneet mukaan uuteen yhdistykseen. Raija Lummin lisäksi he ovat lähdössä ensi kevään kuntavaaleihin ehdokkaaksi.

Raija Lummi kertoo, että KokoTornio haluaa mukaan sitoutumattomia torniolaisia.

– Meillä on nyt neli, -viisi ja kuusikymppiset ehdokkaat. Mukaan haluttaisiin vielä nuoria sekä seitsemän- ja kahdeksankymppisiä ehdokkaita.

Lummin mukaan uusi yhdistys on nimensä mukaisesti koko laajan Tornion alueen ja erilaisten sekä eri-ikäisten ihmisten yhdistys.

– Me olemme liberaali puolue. Jos ihminen tuntee, ettei hän viihdy omassa vanhassa puolueessaan, koska siellä on tietyt reunaehdot, niin meille mahtuu.

Lummi kertoo, ettei hän ole edelleenkään eronnut kokoomuspuolueen jäsenyydestä. Takana on yli 20 vuotta kokoomuksessa.

– Olen vielä puolueessa niin kauan kun minusta tuntuu, että siitä on kokoomuksellekin hyötyä. Minua ei ole vielä pois ajettu, eikä varmaan ajetakaan, Lummi toteaa.

Jaa.
Exit mobile version