sunnuntai, 27 lokakuun

Trumpin haastattelu Joe Roganin suositussa podcastissa oli peräti kolmen tunnin mittainen.

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump muun muassa haukkui entisen kansliapäällikkönsä ja entisen turvallisuuspoliittisen neuvonantajansa maailman suosituimmassa podcastissa Joe Rogan Experiencessa.

Trumpin mukaan hänen suurin virheensä presidenttinä oli se, että hän palkkasi ”joitakin epälojaaleja ihmisiä”. Trump mainitsi esimerkkinä entisen kansiapäällikkönsä John Kellyn, jota entinen presidentti luonnehti ”kiusaajaksi, mutta heikoksi ihmiseksi.”

John Kelly sanoi New York Timesin alkuviikosta julkaisemassa haastattelussa uskovansa, että Trump täyttää fasistin määritelmän ja että tämä pyrkisi hallitsemaan diktaattorin tavoin, mikäli se sallitaan.

Entistä turvallisuuspoliittista neuvonantajaansa John Boltonia Trump kuvaili muun muassa ”idiootiksi” ja ”sekopääksi”. Bolton on omassa paljastuskirjassaan kuvaillut Trumpia ihmisenä, joka ei sovi presidentin virkaan ja jolta puuttuu tehtävään vaadittava pätevyys.

Trumpin haastattelu Joe Roganin podcastissa oli peräti kolmen tunnin mittainen. Podcastilla on Spotifyssa 14,5 miljoonaa kuulijaa ja YouTubessa 17,8 miljoonaa tilaajaa. Yli 80 prosenttia kuuntelijoista on miehiä.

Jaa.
Exit mobile version